Per si algú en tenia dubtes, Leo Messi s’ha reafirmat en els darrers dies novament com a màxim referent del futbol mundial. Batent dos rècords més com són els de màxim golejador històric en Lliga i en Champions engrandeix encara més la seva llegenda. Amb només 27 anys, l’argentí és propietari d’un passat esplendorós que per a la gran majoria l’acredita ja com el millor futbolista de tots els temps.

Amb un present engrescador, al costat d’uns cada cop més adaptats Neymar i Suárez, Messi es troba en disposició fins i tot de discutir la Pilota d’Or d’aquest any a un Cristiano Ronaldo que ja donava per fet que el guardó seria per a ell. Si bé parlem de dues bèsties de l’esport mundial, no seria just que el portuguès aconseguís la seva tercera Pilota d’Or i es col·loqués a només 1 de les 4 de l’argentí. Leo és tan i tan gran, i ha assolit tantes fites en tan poc temps, que mereixeria guanyar sempre aquest premi.

Sempre hi haurà qui pretengui buscar-li demèrits, i el més trist és que fins i tot des del mateix entorn culer, però ens ha donat tant al llarg de tant temps que el mínim que mereix és que al seu propi club se’l valori i defensi en tot moment. És més que probable que mai més tinguem la sort de veure un futbolista com aquest. No ho oblidem. Si ell fa història, el Barça fa història.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram