Es juguen el lideratge a la darrera jornada. Després d’assegurar-se matemàticament l’accés als play-offs, tot i la derrota a la darrera jornada contra el Terrassa per 1 gol a 0, l’Europa jugarà diumenge amb un ull posat a Nou Barris i a Castelldefels, on disputen els seus respectius partits la Montañesa i el Cornellà, els dos altres aspirants a guanyar el títol de tercera divisió. L’Europa, per la seva part, rebrà al Nou Sardenya el Masnou, un equip que necessita una victòria per assegurar-se la permanència.

La importància de finalitzar primer en la classificació és clau a l’hora de començar amb bon peu la fase d’ascens. En aquest sentit, qui quedi campió de lliga aconseguirà l’accés a una ronda eliminatòria –d’ascens directe en cas de victòria– amb tots els campions dels grups de Tercera.

Les opcions són diverses, però en totes elles l’Europa necessita almenys puntuar. Els escapulats són ara mateix tercers amb 70 punts, per darrere del Cornellà, líder amb 71 punts, i de la Montañesa, segona amb la mateixa puntuació. La consigna gracienca és guanyar el Masnou i esperar que els dos primers classificats punxin -ja sigui amb un empat o amb una derrota–. Tot i així, existeix una lleugera possibilitat en cas que l’Europa empatés a casa aquest diumenge. Els escapulats serien campions en aquest cas sempre i quan els seus rivals perdessin, i la Monta ho fes per més de 3 gols. Tota una sèrie de combinacions que mantindran el Nou Sardenya enganxat al transistor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram