Els Mossos de Santa Coloma de Gramenet van detenir un veí de Barcelona de 39 anys, treballador d’un cementiri de la zona, acusat d’haver robat 17 peces d’or dels dentats dels morts dipositats a l’ossera comuna d’un cementiri de la demarcació de Barcelona. Els Mossos li van imputar un delicte contra la llibertat de consciència, els sentiments religiosos i el respecte als difunts, i 17 faltes contra el patrimoni per l’apropiació indeguda de cadascuna de les peces dentals que va agafar. L’home sospitós del robatori de dents d’or va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge..

Sergio Ramos, premiat pel seu joc net després de la dura entrada a Messi. En la seva curta carrera esportiva al Real Madrid, Sergio Ramos ja acumula un total de deu targetes vermelles, les mateixes que Fernando Hierro, que va estar un munt d’anys a l’entitat madridista. Focus d’atenció aquesta setmana per la seva expulsió per la puntada de peu que va donar a Messi, ahir, curiosament, la Federació Sevillana de Futbol va decidir atorgar-li el premi al joc net.

Un avió de passatgers perd peces mentre sobrevola Lisboa. L’avió, un Boeing 777, havia sortit de l’aeroport lisboeta de Portela amb destí a Luanda, capital d’Angola, però ha hagut de tornar i fer un aterratge d’emergència al perdre peces del fusellatge. No obstant, no hi ha hagut ferits i l’arribada a terra ha tingut lloc sense problemes, segons informa el diari portuguès Publico.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram