El Claret ha vist com exalumnes han denunciat abusos. Foto: Google Maps

Una dona de 42 anys, exalumna de l’escola Claret, ha denunciat recentment, en declaracions a El Periódico, que va ser víctima d’abusos sexuals per part d’un treballador de l’escola.

La denúncia de la dona fa referència al curs 1984-1985 i l’abusador seria l’home que en aquell moment era el conserge del centre. Els fets, però, ja haurien prescrit. Segons el relat de la dona, el presumpte abusador tenia un petit armari per deixar coses i també permetia que algunes nenes petites el fessin servir com amagatall. L’home hauria aconseguit guanyar-se la confiança de la denunciant, que llavors era una nena de vuit anys, per abusar d’ella.

Tal com ha explicat la dona a El Periódico, va decidir amagar els abusos fins als 36 anys, quan ho va explicar a la seva parella. Descriu l’home que hauria abusat d’ella com una persona amable que es va guanyar la seva confiança i la de dues amigues. De seguida, però, va començar a veure que l’home s’excedia i relata el cas d’un dia que, aprofitant que li estava curant una ferida al genoll, li va posar dos dits a la vulva.

DENÚNCIES ARXIVADES
D’altra banda, la fiscalia ha arxivat les diligències que va obrir per investigar la denúncia per abusos que va fer fa un mes un exalumne, Pau Bosch, del mateix centre. Bosch no va presentar denúncia policial i va fer la denúncia a través de Twitter i posteriorment va donar el seu testimoni a Betevé, ja que considera que no hi ha recorregut jurídic perquè els fets han prescrit. El suposat agressor seria l’exdirector de l’escola.

Després de la denúncia de Bosch una quinzena de persones van denunciar que també haurien patit abusos mentre estudiaven al Claret.