El web afersexteriors.com l’ha creat el gracienc Sergi Marzabal. Foto: Arxiu

“És un projecte que pretén posar en contacte el món laboral dels professionals catalans que viuen i treballen arreu del món”. Així defineix el nou web afersexteriors.com, el seu creador, l’informàtic gracienc Sergi Marzabal. “És una demanda que havia rebut des de diversos sectors professionals i ja és una realitat”, subratlla.

Marzabal, que viu a l’estranger des de fa més de 15 anys, explica a Exterior.cat que el portal “va més enllà d’una borsa de treball”. Permet la consulta de les ofertes laborals i, qui en vulgui formar part ha de registrar-se. A l’hora d’accedir-hi, les persones que vulguin buscar una feina “poden crear un perfil d’interès segons aquell àmbit o sector que tingui preferència”. La plataforma dona accés, entre altres coses, a buscar feina, empleats o informació comercial sobre un país.

SINERGIES I RECURSOS
A través d’aquesta plataforma l’informàtic gracienc subratlla que el seu objectiu és “facilitar l’intercanvi d’informació laboral entre els catalans que viuen a l’exterior i engrescar els catalans que s’estan pensant fer el pas per viure i treballar a l’estranger”. La prioritat, afegeix, és “compartir experiències i crear sinergies”.

Amb afersexteriors.com, Marzabal amplia el seu ventall de webs que “connecten la diàspora catalana arreu del món”. Fa 15 anys va estrenar-se amb el projecte catalansalmon.com i ara també té, entre d’altres, vullvotar.com o culersalmon.com.

Ara, doncs, afersexteriors.com neix amb l’objectiu d’aconseguir aplegar el món empresarial català a l’estranger.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram