Dissabte 25 de gener van tornar els populars Foguerons de sa Pobla a Gràcia. Com cada any, els graciencs es van bolcar amb aquesta tradició provinent de Mallorca consistent en encendre fogueres repartides per les places i carrers del barri acompanyades de graelles, botifarres, jotes i balls.
En aquesta ocasió, els foguerons es van repartir per les places de la Virreina, del Diamant, del Gato Pérez i del Raspall. Unes fogueres que també es van encendre als carrers de Verdi, Joan Blanques, Tordera i Llibertat.
Tal com recull BTV, el cercavila encapçalat pels gegants de Gràcia que va sortir de la plaça de la Vila de Gràcia va comptar amb la participació de centenars de persones. Les també conegudes com a fogueres de Sant Antoni van començar a cremar pels volts de dos quarts de deu del vespre i van acompanyar una festa que es va allargar fins ben entrada la nit.

HISTÒRIA PECULIAR
Els foguerons es van exportar a la Vila l’any 1993 de la mà de Toni Torrents, un mallorquí que tenia els fills estudiant a Barcelona. Com expliquen els Castellers de Gràcia, pel fet de no poder tornar a sa Pobla degut als exàmens, va decidir traslladar la festa a la capital catalana per tal que els fills no se la perdessin.