La Festa Major del Coll farà el seu tret de sortida el pròxim dissabte 1 de juny amb la lectura del pregó que, enguany, anirà a càrrec de la cantant de hip-hop Bittah.

Enguany la Festa Major s’allargarà fins al 16 de juny i arriba amb un programa farcit d’actes. Una de les novetats és el cartell de la celebració, que és obra de la jove dissenyadora i il·lustradora Laura Munné, vinculada al barri i cap de l’Agrupament Escolta Jaume I del Coll. Munné ha apostat per un disseny acolorit i festiu presidit per l’Elogi de l’aigua.

Pel que fa al programa, una de les cites més destacades és l’exposició sobre el personatge de Tintín que es podrà visitar al centre cívic El Coll-La Bruguera.

Pel que fa a la pregonera, la cantant del barri Bittah veurà reconeguda, amb la lectura del pregó, la seva trajectòria artística. Tal com ha explicat Raul Mateu, dinamitzador del Casal de Joves, la seva elecció és un motiu d’orgull “perquè és una artista del barri, feminista i activista social que s’està llaurant el seu futur a través de l’esforç, un valor que volem representar en aquestes festes”.

Algunes de les altres activitats destacades de la festa seran la cercavila de Gegants amb els Gegants del Coll, els Gegants de la Vila de Gràcia i els tabalers de la Malèfica del Coll, la tabalada i un correfoc amb diverses colles gracienques. L’altre pilar del programa serà la música reggae, ja que es farà una cercavila jamaicana dels Escuats de la Malèfica del Coll i classes de ball i combinacions de reggae, ska i interpretacions teatrals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram