Sabor de Gràcia tornarà als escenaris ben aviat. Foto: Sabor de Gràcia

Després d’un any lluny dels escenaris, Sabor de Gràcia acaba d’anunciar el seu retorn a partir del 2015.

Tal com va avançar el cantant i ànima del grup, Sicus Carbonell, a l’Independent, el grup tornarà a trepitjar els escenaris a partir de l’any que ve després d’un any del seu comiat. El motiu és que el projecte de rumba cristiana que va tirar endavant ara fa menys d’un any, i que va ser la causa que el grup fes un punt i a part en la seva activitat, va amb el vent a favor i això li permetrà poder-ho combinar tot.

El retorn del grup anirà acompanyat del naixement d’un nou disc que servirà per celebrar el vintè aniversari de la banda. El disc, Gitanos Catalans, serà en català després de deu anys de treballs en castellà i estarà format per nou cançons pròpies i cinc versions. Entre aquestes versions destaquen la de ‘Boig per tu’ de Sau, ‘D’un temps d’un país’ de Raimon, ‘Pensat en tu’ de Peret i altres cançons inèdites de les quals dues són evangèliques.

PRÒXIM PROJECTE
Carbonell també es troba immers en un nou projecte que veurà la llum l’any que ve. Unit amb Maruja Garrido, La Maña i El Chacho, ha nascut Rumba Gitana. Gravaran un disc a partir de la setmana que ve.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram