El Duo Abrié-Corduro, durant la seva actuació. Foto: L’Hora del Jazz (Oliver Adell)

La plaça de la Vila és des de diumenge passat, i un any més, l’escenari principal del Festival l’Hora del Jazz, que enguany arriba a la seva 26a edició.

El festival, que programa els principals artistes del jazz català, va arrencar diumenge passat amb l’actuació de l’Abrié-Corduro Duo. Gemma Abrié i Miquel Àngel Cordero van oferir un magnífic concert d’estrena que va servir per demostrar la capacitat d’aquesta parella de transcendir estils i aconseguir que públic viatgi pel món a través de la seva música. Una hora més tard va arribar el torn d’Albert Bello & Oriol Saña Quartet, que en un altre magnífic concert van presentar el seu nou treball discogràfic ‘Boston Bridges’.

Aquest cap de setmana arribarà la segona tanda del festival. Diumenge, a partir de les 12 del migdia a la plaça de la Vila, l’explosiu duo Marco Mezquida & Manel Fortià demostraran el seu talent a l’hora d’improvisar i interaccionar a dalt de l’escenari alternant diferents estils. La segona actuació del dia la protagonitzarà el Xavier Dotras Trio, que presentaran el seu sisè treball ‘Paintings’.

Pel tercer diumenge de festival, el dia 18, hi ha programats els concerts de Martin Leiton Trio i de Diana Palau & Joel Moreno Projecte, mentre que el dia 25 serà el torn d’Elisabet Raspall & Dani Pérez i de Néstor Giménez.