La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha explicat en un article d’opinió a aquesta publicació que la crisi del coronavirus ha obligat el seu equip a “canviar ràpidament de mentalitat respecte a normatives de ciutat per garantir els serveis essencials”. “Anem prenent decisions des de la immediatesa”, detalla la també regidora del Districte d’Horta-Guinardó en un escrit on també explica com ha viscut la seva quarantena i ara el confinament general.

“Anava cap al Consell de barri del districte de Sant Genís (el meu barri) quan em vaig començar a trobar malament. Davant del dubte, vaig trucar al 112 i els metges em van aconsellar que marxés cap a casa. No volia passar a la història com la regidora que havia passat el virus als seus veïns i veïnes”, comença l’article. “Al cap de quatre dies ja em trobava bé, però calia respectar l’aïllament”, afegeix.

Alarcón apunta que, “per sort, a l’Ajuntament estava prevista la situació i ha estat molt fàcil des de casa fer el seguiment de tot i treballar molt per procurar que els serveis essencials funcionin amb normalitat”. “Em passo hores a l’ordinador amb vídeo conferències amb TMB, l’equip de mobilitat, el taxi i amb l’equip del districte. La meva família ha descobert quina és la feina d’una regidora”, conclou sense perdre l’humor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram