obres a Pi i Margall.

Nou tram d’obres a Pi i Margall. Foto: Twitter (@YQuaduraIzqdo)

Les obres de pacifiació del carrer de Pi i Margall continuen avançant amb pas ferm després que el cap de setmana del 28 i 29 de gener comencés una nova fase de la reforma d’aquest carrer. Així doncs, durant el mes de febrer s’està treballant en dues zones diferents: entre el carrer de l’Escorial i el carrer de Pau Alsina i entre la ronda del Guinardó i el carrer de Pau Alsina. A tot arreu s’estan canviant les voreres.

Divisió d’opinions

Les obres de pacificació del carrer ja fa temps que duren i han comportat una divisió d’opinions . D’una banda, la FAVB va publicar el desembre un article que signava l’arquitecte Rafa Cáceres on l’entitat assegurava, veient el disseny final, que “finalment no hi haurà un corredor verd com s’havia promès al projecte”.

Per la seva banda, l’Associació de Veïns de Gràcia Nova i el Camp d’en Grassot va demanar ja fa temps a l’Ajuntament que estudiés posar un pàrquing subterrani on poguessin aparcar els cotxes que perdran el seu lloc al carrer.

Ara, encara reclamen que se’ls doni una alternativa, però el president de l’entitat, Josep Serra, afirma que no els han fet cas i que “estan tirant pel dret”. Serra lamenta que els veïns “no estan del tot convençuts amb la pacificació” i el fet de l’aparcament ho agreuja més: “Ens hem resignat perquè creiem que han passat de nosaltres”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram