La plaça de la Virreina plena durant l’acte de Junts pel Sí. Foto: Twitter

Junts pel Sí i Catalunya sí que es Pot van ser ahir a la Vila de Gràcia per celebrar dos actes de la campanya electoral de les eleccions al Parlament que se celebraran aquest diumenge.

L’acte de la llista independentista es va celebrar a la plaça de la Virreina i va comptar amb la presència de l’expresidenta d’Òmnium, Muriel Casals; la vicepresidenta del Govern, Neus Munté; el dirigent d’ERC, Oriol Amorós, i la dirigent de CDC i directora de l’Institut Català de les Dones, Neus Balada. Davant d’un púlbic que va omplir la plaça de gom a gom, els representants de Junts pel Sí van reivindicar la necessitat que la seva candidatura obtingui una gran majoria aquest diumenge. El discurs més aplaudit del públic va ser el d’Oriol Amorós.

Per la seva banda, Catalunya Sí que es Pot només va aconseguir concentrar una trentena d’espectadors en un míting on van participar la número 2 de la llista, l’ escriptora i veïna de la Vila, Gemma Lienas; l’exconseller local David Companyon (ICV-EUiA) i els candidats Toni Ribas i Cristina Fernández. Durant la seva intervenció, Companyon va reivindicar que Catalunya Sí que es Pot defensa “tots els drets, socials i nacionals, ara i sempre”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram