Fins ara s’han realitzat el 42% dels treballs previstos a l’estació de Sanllehy

En la presentació de la Setmana de la Mobilitat duta a terme la setmana passada a la recent estrenada estació de Santa Rosa de la Línia 9 de Metro, el conseller de Territori, Lluís Recoder, va afirmar que el tram central d’aquesta línia, que va des de la Zona Universitària fins a l’estació de Maragall i inclou les parades de Sanllehy, Muntanya i Lesseps, es troba aturat, i s’està reprogramant el projecte “per fer l’obra més assequible”. Recoder va assenyalar la manca de recur­sos econòmics com a principal causant de l’aturada de les obres ja que el pagament de les obres fetes fins al moment suposen “el 40% del pressupost” del seu departament. Per aquest motiu, el conseller va assegurar que a dia d’avui encara no se sap quan es reprendrà el projecte.

PEL PP ÉS PRIORITARI

Poques hores després de l’anunci de Recoder, el líder del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va reclamar que la Línia 9 sigui una prioritat per Barcelona.

Fóra com fos, actualment al districte s’han completat el 92% de les obres a l’estació de Lesseps, el 42% a la de Sanllehy, mentre que la de Muntanya no s’ha iniciat.