Imatge del local on es vol fer el club cannàbic. Foto: Línia Gràcia

La lluita dels veïns del número 476 del carrer Còrsega per evitar l’obertura d’un club cannàbic als baixos del seu edifici podria acabar donant resultat.

I és que, tal com va avançar l’Independent de Gràcia, de la primera trobada entre els veïns i el Districte en va sorgir una possibilitat per evitar l’obertura de l’establiment. Es tractaria d’un defecte de forma en el permís d’obres que van demanar els promotors del club, ja que el nom que haurien donat no existeix. En paral·lel, els mateixos veïns també van evitar que els promotors del negoci instal·lessin la xemeneia per a l’evacuació dels fums, cosa que és imprescindible per tenir la llicència final.

Aquesta possibilitat s’ha obert després que, en un principi, el local complia totes les condicions que marca la normativa municipal. Tot i això, els veïns ja havien alertat que la ubicació tampoc era l’adequada per la futura obertura del local de gent gran i famílies de Can Mariner i del Casal de Joves.

“MALA FE”
Paco Gonzàlez, un dels veïns que impulsa la lluita contra l’obertura del club, explica a Línia Gràcia que ara estan pendents que el Districte els digui alguna cosa sobre la comprovació del nom amb el qual els promotors van registrar el permís d’obres. I és que els veïns han comprovat al registre d’entitats de la Generalitat que existeix una entitat que es diu Sagrada Semilla però el permís d’obres es va demanar a nom de Sagrada Família.

D’altra banda, González explica que en el moment que van descobrir que en el local es volia fer un club cannàbic es van afanyar a canviar els estatuts de la comunitat de veïns per prohibir l’obertura d’aquest tipus de negoci. “Des del primer dia han actuat amb mala fe perquè ens van amagar quines eren les seves intencions sempre que preguntàvem als paletes per les obres”, conclou aquest veí.