El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) acollirà demà a les nou del vespre la presentació de l’últim disc de Paul Fuster, Go/Between. Quatre anys després d’haver publicat el seu darrer àlbum, Fuster trenca el seu silenci amb un nou treball de rock alternatiu, gravat amb les guitarres que ell mateix construeix a partir d’alumini, fusta, acer o fins i tot restes de cotxes o rentadores.

‘BIG OK’
El nou àlbum de Fuster reflecteix una sensació que el mateix músic ha qualificat com a Big OK, una espècie de reconciliació amb la vida després d’haver-ne conegut la crueltat i el seu significat buit. En definitiva, una filosofia que segons Fuster es basa a pensar que és millor morir amb un somriure a la cara.

Fuster viu a Cardona, va néixer a Minnesota i va passar bona part de la seva infància a Manhattan, on va traslladar-se per raons laborals del seu pare, el reconegut cardiòleg Valentí Fuster. Ara publica el seu cinquè àlbum, després de 36 weeks, Battleship, Happy Nothing i Repte, el seu primer disc en català.

Dissabte el CAT donarà la benvinguda a un músic que també ha estat conegut pel gran públic arran del seu estil de vida. Entre altres coses, ha viscut una bona temporada en autobusos convertits per ell mateix en cases ambulants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram