Els més joves també han vist trencada la seva rutina aquests dies. Foto: El Consell

Els nens i els joves són un dels sectors de la població que segurament té més bones condicions físiques per aquests dies de confinament. Tot i això, també són una part de la ciutadania molt acostumada a no parar quieta, cosa que implica que el canvi tan brusc de les rutines diàries hagi estat força impactant.

Per tal de passar millor aquests dies on tothom ha d’estar tancat a casa, l’entitat El Consell, que promou i organitza l’activitat esportiva escolar a la ciutat, publica de forma diària un programa de propostes a través de les xarxes socials a les dues del migdia i a les quatre i les sis de la tarda.  El Consell publica tres continguts: en primer lloc un rànquing de diferents propostes temàtiques per jugar o practicar a casa, com per exemple amb enllaços a visites virtuals a museus; en segon lloc, un ‘repte-vídeo’ per poder fer de forma activa alguna activitat i, per últim, la publicació d’una frase motivadora o una recomanació relacionada amb el confinament i la lluita contra.

Des de l’entitat expliquen que el seu objectiu és afegir-se a totes les iniciatives que s’estan promovent des de la societat civil i des de diferents entitats “per oferir alternatives amb sentit, contingut pedagògic i valors als joves davant de la inactivitat que es viu amb l’actual estat d’alarma”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram