Maragall, durant la trobada amb mitjans de comunicació a Gràcia. Foto: Guillem Roset / ACN

Ernest Maragall, candidat d’ERC a les eleccions municipals, no troba arguments que justifiquin estar en contra del pressupost de la Generalitat “que no siguin els derivats d’una posició de partit”. Durant una trobada amb els mitjans, a l’estació FGC de Gràcia, feta dissabte, el republicà es va mostrar sorprès i estranyat pels “anuncis de determinades forces com Junts que manifesten sense embuts que hi estan en contra”.

El president del grup d’ERC a Barcelona va dir que les posicions de partit són “legítimes” però contràries a “l’interès general” de Barcelona i Catalunya. I va recordar que els nous pressupostos permetran impulsar la futura línia ferroviària de Ferrocarrils de la Generalitat que unirà Gràcia amb plaça d’Espanya i adequar les estacions de metro i ferrocarrils, per valor de 8 milions. També inclouen l’ampliació de l’Hospital del Mar i Hospital de Sant Pau. Nou milions pel Parc Sanitari Pere Virgili i prop de sis a la Vall d’Hebron i al seu institut de recerca. En total, segons Maragall, més de 500 milions per a la ciutat, dels quals 355 són inversions directes en infraestructures i equipaments, com un nou institut Vallcarca o 45 milions en obres als centres educatius.

Per aquesta raó Maragall considera que “estar en contra d’aquest pressupost significa estar en contra de l’interès general de Barcelona”.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram