L’Heliogàbal és un local emblemàtic de la Vila. Foto: Francesch P. / ACN

L’Heliogàbal, l’emblemàtic local gracienc dedicat a la programació de música i poesia, celebra enguany el seu 25è aniversari.

Tot i que l’aniversari arriba en un moment complicat, els responsables de la sala han organitzat un doble concert, amb diferents actuacions, que es farà els dies 18 i 25 d’octubre. De fet, durant els dos dies hi haurà música al migdia i a la tarda. El tret de sortida el protagonitzaran el dia 18 a les 12 del migdia les actuacions de Maria Jaume i Joan Miquel Oliver, mentre que a la tarda serà el torn Robot Emilio, Vàlius i Joan Colomo i La Ràdiofórmula. Una setmana més tard la jornada també arrencarà a les 12 del migdia amb la sessió del Dj Arnau Sabaté, que deixarà pas al nom estrella de la celebració, Mishima. A les sis de la tarda el 25è aniversari de la sala s’acabarà amb els concerts de Roberta Bandini, Brigitte Laverne i Hidrogenesse. Tots els concerts es faran als Jardins de la Sedeta i l’aforament serà de 300 persones.

MOMENT COMPLICAT
L’aniversari de l’Heliogàbal arriba en un moment molt complicat a causa de tots els mesos de tancament pel coronavirus, que s’han afegit als problemes que va tenir la sala amb la llicència i les posteriors obres que es van haver de fer.