El folk tindrà el seu escenari a la plaça del Sol. Foto: Twitter (@NoeRivasNoel)

Un any més les places tornen a tenir un protagonisme molt important durants els dies de la Festa Major, especialment en les hores diürnes.

La plaça del Sol es convertirà en la plaça del Folk i acollirà tres matinals familiars de folk els dies 16, 17 i 18 d’agost. A les tardes la música també serà protagonista amb tallers de dansa, un de percussió i un de rumba. També hi haurà concerts al vespre, amb actuacions com les de Pepet i Marieta o les de diferents grups joves.

La plaça del Diamant, per la seva banda, serà la plaça del Swing. Acollirà concerts, classes, animació infantil i espectacles familiars amb teatre i màgia. La plaça de les Dones del 36 serà un altre espai important, en aquest cas dedicat a la perspectiva de gènere. Hi haurà concerts, recitals poètics, un espectacle de música, literatura i dansa, la lectura de diferents textos i un cabaret de pallasses. La de la Revolució tornarà a ser la de la ciència i Joanic l’espai d’arts escèniques i de la festa dels animals.

CULTURA POPULAR
La cultura popular sempre és un dels grans ingredients de la Festa Major. El 15 d’agost, el primer dia de la celebració, es farà la 21a Cercavila de Cultura Popular. Arrencarà a dos quarts de nou del matí amb les Matinades de foc i seguirà a la una del migdia amb el Matí de foc de Festa Major, mentre que a les sis de la tarda es farà la 21a Cercavila de Festa Major.

Per últim, el 21 d’agost, el darrer dia de la festa, es farà el correfoc. Primer hi haurà la Tabalada Infernal adulta i infantil i els versots i posteriorment començarà el correfoc, que acabarà amb el lluïment final.