Les escoles bressol l’Enxaneta i Caspolino tornaran a ser de gestió pública a partir del curs que ve. La notícia la va avançar el passat dos de febrer a Catalunya Ràdio Àngel Essomba, comissionat d’educació del govern municipal.

Durant la trobada veïnal del cinc de febrer amb Colau a l’escola Reina Violant, un portaveu de l’AMPA de l’Enxaneta, tot i felicitar l’alcaldessa per la decisió, li va retreure el fet que la notícia els havia arribat “per la premsa”. Després de les disculpes de Colau, aquest portaveu va demanar la continuïtat de l’equip docent, tot i el canvi de gestió, i va defensar la seva tasca “tot i haver treballat en unes condicions de precarietat”. Colau va respondre que “la gestió directa no està contraposada amb mantenir el model. Els treballadors han de tenir condicions dignes i la nostra voluntat és mantenir-los”.

Tot i aquelles paraules de Colau l’AMPA ha emès un comunicat on demana al govern que concreti les seves intencions i demanen que es defineixi “el futur de les educadores i els equips que han fet funcionar el centre aquests anys i quin reconeixement tindran per part de l’Ajuntament”. Per acabar, també demanen saber com es farà aquesta transició, ja que és “vital” per a les escoles i els alumnes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram