Des de fa unes setmanes l’accés al Park Güell pel carrer d’Olot està restringit al trànsit després que l’Ajuntament hagi decidit pacificar aquest carrer per tal que els vianants siguin els protagonistes.

Tal com va avançar Betevé, el consistori també ha canviat el sentit de circulació dels carrers d’Olot, Marianao i Larrard i s’ha traslladat la parada de taxis a la rambla de Mercedes. La decisió és un primer pas per pacificar tot l’entorn del Park Güell. De moment la mesura ha estat ben rebuda entre el veïnat, ja que s’ha notat molt la reducció del trànsit.

En declaracions a Betevé, des de l’Associació de Veïns Park Güell-la Salut-Sanllehy expliquen que “el canvi ha estat radical perquè s’ha reduït el trànsit un 90% aproximadament”. Tot i això, els veïns demanen una senyalització més clara sobre l’horari de la prohibició, ja que fins a les 11 del matí la prohibició no és vigent i hi poden passar els camions de càrrega i descàrrega i les famílies que porten els fills a les escoles de la zona.