La cantautora Vicky de Clascà, coneguda com a Bikimel, serà el pròxim tres d’octubre al Centre Artesà Tradicionàrius per oferir a partir de dos quarts de deu del vespre un concert acompanyada del Concert Trio, format pels músics David Soler i Pau Figueras.

Bikimel presentarà el seu darrer treball Farrera Can·Sons D.O., fruit del projecte homònim que va presentar la cantautora vallesana a la convocatòria 2011 de la Beca Art i Natura a la Creació. En el disc, la cantautora s’endinsa en un ambiciós treball per fer cançons a partir d’històries i sons d’un lloc concret, el poble de Farrera (Alt Pirineu). La composició dels 13 temes del disc s’inspiren en la soledat que vol fugir de les multituds i la sobreinformació per retrobar els orígens en la naturalesa i el món rural.

Al nou disc s’hi troben cançons medievals com Confessions de Sta. Eulàlia, acompanyada pel músic solsoní Roger Mas, llegendes com Minairons i cançons inspirades en la vida i la natura del poble com Farrera o Nen del bosc. També hi apareix el poema musicat La llera del riu vermell o els cantadors del Pallars, que ressorgeixen amb un Kirieleison versionat per la gent del poble; i més experiències que Bikimel dóna en forma de reflexions, vídeos i improvisacions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram