Pau Riba, un dels protagonistes de la Festa Major de Vallcarca. Foto: Arxiu

Després d’un agost on tot el protagonisme va ser per la Festa Major de la Vila, des de divendres passat, en el cas de Vallcarca, i des d’ahir en el cas del Coll, aquests dos barris celebren la seva particular diada, que s’allargarà fins aquest diumenge que ve.

Pel que fa a Vallcarca la programació va arrencar divendres passat amb una demostració matinal de grafit al carrer Cambrils, mentre que el mateix dia a la nit el carrer Farigola va acollir el concert dels grups Liannallull, Lubiank, Blood Quartet i Goliat.

L’endemà va arribar el torn dels tallers per als més petits, la presentació de la col·lecció ‘Cromos dels Barris el Coll i Vallcarca’, la celebració de la Vallcarca Rumba All Stars i una altra nit musical al mateix carrer Farigola. Diumenge va ser l’hora del plat fort de la Festa Major, el concert de Pau Riba, que va tornar a fer gal·la del seu talent musical.

Entre dijous i diumenge el programa inclou, entre d’altres, una botifarrada popular, ball, el concurs de dolços, la festa de l’escuma i un dinar de germanor.

D’altra banda, la Festa Major de la Salut va arrencar ahir amb una missa en honor de la Mare de Déu de la Salut. Per aquest vespre hi ha programada una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula Argo.

El gruix de la Festa Major serà a partir d’avui, quan tindrà lloc la cercavila, un espectacle musical, el pregó i diversos concerts. Al llarg del cap de setmana el programa inclourà monòlegs, sardanes, concerts, activitats infantils, la xocolatada, un itinerari històric i el concert de clausura.