El projecte es donarà a conèixer al desembre > El ‘televisiu’ dramaturg Josep Mª Benet i Jornet serà el president de la Fundació Sala Beckett

Fotografia del muntatge F3dra (pleasure and pain)

Dijous de la setmana passada la Sala Beckett (Alegre de Dalt, 55 bis) presentava la nova temporada d’espectacles. La notícia de portada, però, no va ser el nom de les obres que s’hi representaran. El director de la Sala, Toni Casares, anunciava durant la roda de premsa que el president de la nova Fundació Sala Beckett serà el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet. Aquest anunci va eclipsar la resta de la presentació.

Amb l’elecció de Jornet com a president de la Fundació es dóna un pas més en la construcció de la nova seu que la Sala Beckett tindrà al Poblenou. L’Ajuntament va exigir que la Sala creés la institució per tal de cedir el solar necessari. Amb aquesta notícia, es preveu que el projecte de la nova seu es presenti al desembre, quan s’explicaran més extensament les característiques del nou immoble. “Ens agradaria començar a construir [la nova seu] d’aquí a un any”, va afegir Toni Casares durant la roda de premsa.

UN MITE REVISAT

A hores d’ara, però, la Sala Beckett està centrada en la seva programació de tardor, que va començar dijous amb la representació de F3dra (pleasure and pain), obra de la brasilera Marilia Samper que actualitza el mite clàssic, el posa als nostres temps i li dóna un caràcter més demacrat, si es pot. L’obra es pot veure fins al 9 d’octubre, quan serà subtituïda per El biògraf, de Marc Angelet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram