La nova sessió de la Taula de Vallcarca celebrada el passat 20 de març va servir per seguir debatent la transformació urbanística del barri.

Tal com va avançar l’Independent, en relació a la futura construcció de la Rambla Verda, l’Ajuntament va presentar fins a quatre opcions possibles, entre les quals n’hi ha que aposten per fer menys enderrocs dels previstos que en el pla original. En aquesta línia, cal recordar que fa poques setmanes, entitats del barri van demanar que el projecte de la futura Rambla Verda, que es va dissenyar el 2002, es modifiqui per tal que no s’enderroquin algunes cases de l’avinguda Vallcarca i el carrer Bolívar. En canvi, des de l’Associació de Veïns de Gràcia Nord Vallcarca defensen el projecte del 2002.

A banda dels enderrocaments, també hi ha la qüestió de la construcció de tres infraestructures de ciutat. En aquest cas, l’Ajuntament contempla canviar la ubicació del dipòsit pluvial, que en principi s’hauria de fer entre el solar de la Casita i el carrer Agramunt.