L’anunci de la compra del solar del carrer Encarnació 62-64 per part de l’Ajuntament fet públic la setmana passada no ha tardat a generar reaccions per part d’uns veïns que fa dos anys que es mobilitzen per salvar el jardí que acull aquesta illa.

La Plataforma Salvem el Jardí d’Encarnació ha celebrat que “part de les reivindicacions dutes a terme hagin tingut aquest fruit”, tot i que adverteixen que la seva “lluita” no ha acabat. “Esperem ara que la qualificació urbanística, la finalitat i l’ús que se li doni a aquesta parcel·la preservi i respecti el jardí”, adverteixen en un comunicat.

Un respecte envers el jardí que, segons explica el Districte, sembla estar garantit. La regidora Maite Fandos ja ha avançat que el projecte que s’hi realitzi haurà de respectar tant com sigui possible l’espai enjardinat del solar. “Tindrem temps per analitzar què en volem fer, d’aquest espai. Ara és hora de fer propostes, analitzar-ne la seva viabilitat i, posteriorment, consensuar-les”, assegura Fandos.

La compra de l’espai per part del consistori es produeix després que la promotora, que tenia opció de compra de l’illa on tenia previst construir habitatges i un aparcament, hagi renunciat definitivament al projecte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram