La descentralització de la Comissió de Govern que es va posar en marxa a l’octubre amb la seva celebració a Sant Andreu va arribar a Gràcia el passat 21 de novembre.

La trobada es va celebrar a la sala de pintures de la primera planta de la seu del Districte. Un cop la sessió es va acabar, l’equip de govern va visitar diferents equipaments dels barris, mentre que a la tarda Colau va anar a la biblioteca Jaume Fuster per assistir a una narració de contes juvenils. Posteriorment l’alcaldessa es va desplaçar al centre cívic La Sedeta, on es feia el ball de la gent gran de cada dijous.

SEGON DIA
L’activitat de l’Ajuntament a Gràcia va continuar l’endemà. Colau va visitar el centre cívic El Coll-La Bruguera, on també va ser amb la gent gran. La seva visita també va incloure la Casa d’Oficis, que ofereix programes per a la inserció laboral de joves menors de 25 anys. Posteriorment Colau va anar cap a la Salut, concretament a l’escola Turó Cargol, que ha impulsat diferents projectes comunitaris. En aquesta mateixa escola es va celebrar una nova trobada entre els veïns i l’alcaldessa, un format que Colau va posar en marxa el passat mandat que serveix perquè els veïns puguin exposar les seves queixes i preocupacions.