El voluntariat és molt important durant aquests dies. Foto: La Caixa

L’Associació de Voluntaris de la Caixa, que exerceix les tasques de voluntariat de CaixaBank i la Fundació la Caixa, ha posat en marxa aquests dies diverses iniciatives de voluntariat online per seguir amb la seva tasca de suport als col·lectius més vulnerables durant la crisi del coronavirus.

Més de 500 voluntaris, juntament amb entitats socials d’arreu de l’Estat, estan organitzant diverses iniciatives dirigides a diferents col·lectius. Una d’aquestes iniciatives és ‘Cartes contra la soledat’, que serveix per acompanyar la gent gran en el seu dia a dia mentre dura el confinament.

Altres iniciatives que s’estan duent a terme són les activitats de sensibilització de la síndrome de Down, classes de cuina virtuals, contes en línia per a nens i nenes, propostes de manualitats per fer en família o el projecte ‘Mascaretes solidàries’, que consisteix a crear mascaretes casolanes amb patrons rebuts de forma telemàtica per entregar-les en alguns hospitals. En el cas de Barcelona els voluntaris de la Caixa col·laboren amb l’Hospital Clínic en el marc de la iniciativa ‘No esteu sols’, un projecte que té com a objectiu enviar missatges d’ànim als pacients ingressats per coronavirus.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram