L'Heliogàbal és una referència de la música en viu. Foto: Heliogàbal

Els propietaris de l’Heliogàbal han decidit organitzar un concert el pròxim cinc de maig a la sala Razzmatazz, amb l’actuació de Poni Bravo, Za! i Mishima, per pagar les quatre multes que va rebre fa uns mesos per la falta de limitador de so i excés d’aforament, que van ascendir a 18.000 euros.

Segons han explicat els responsables de la sala en un comunicat, els beneficis del concert permetran “costejar la despesa en multes, altrament inassumible per a un petit bar de barri com el nostre”. Les entrades pels tres grups s’han posat a la venda per 15 euros, tot i que hi ha la possibilitat que qui vulgui pagar més ho faci. També s’obrirà una fila zero perquè es puguin fer contribucions.

Des de l’Heliogàbal expliquen que els diners recaptats també serviran per “ajudar a pagar les obres de millora en matèria de seguretat que s’han de fer al local perquè compleixi la nova normativa sobre música en directe”. I és que la setmana passada van arribar bones notícies per al bar des de l’Ajuntament, que va anunciar que la seva intenció de modificar la normativa i permetre que els bars, restaurants i cafeteries de la ciutat puguin programar música en viu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram