L’Europa va haver de treballar-se la victòria contra el Llagostera. CEEuropa.cat

El Club Esportiu Europa ha aconseguit el seu primer triomf a la gespa recent estrenada del Nou Sardenya. Aquest cap de setmana es va imposar per 1 a 0 al Llagostera, en un partit que va tenir de tot i podia caure a a favor de qualsevol dels dos equips. Dos noms propis van sobresortir per mèrits propis. Per una banda, el golejador, Alberto, que va encertar una pilota parada al final de la primera part; i el porter, Cañadas, que va aturar un penal en contra al principi de la segona part i que podia haver capgirat el resultat final de l’encontre. Al final dels 90 minuts, l’Europa s’alçava amb la seva primera victòria a Gràcia, coincidint amb la segona victòria consecutiva de lliga. En dues setmanes, l’equip ha aconseguit esborrar els dubtes del principi de temporada i se situa en l’11a posició amb 14 punts.