Des del passat 18 de febrer ja és una realitat la tan sol·licitada Escola Bressol Municipal (EBM) Caspolino. Situada al carrer de Neptú número 12, té una capacitat total per a 87 infants amb edats compreses entre els quatre mesos i els tres anys.

La nova EBM Caspolino oferirà els seus serveis de dilluns a divendres, de 8 a 12 del migdia i de 15 a 17h. A més, per aquelles famílies que ho sol·licitin, s’oferirà el servei tant de dinar com de descans entre les 12h i les 15h a més de l’opció d’acollir-se almservei extraordinari de permanència per als infants, fins les 18h o les 19h.

Amb l’obertura de la nova EBM Caspolino, des de l’Ajuntament de Barcelona es compleix el compromís anunciat a principi d’aquest mandat, segons el qual durant aquest curs 2012-2013 obririen un total de tres noves escoles bressol municipals.

Els centres compten amb una capacitat per a 314 infants: 140 places a l’EBM Enxaneta, també al districte de Gràcia; 87 places a l’EBM Els Patufets de Navas (Sant Andreu) i, ara, 87 places a la nova escola bressol Caspolino.

En aquest moment, l’Ajuntament de Barcelona ofereix a les famílies de la ciutat un total de 95 escoles bressol municipals, amb capacitat per a 8.013 infants matriculats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram