El teatre dels Lluïsos es va omplir per escoltar Rull. Foto: @convergenciaCAT

El coordinador general de CDC i diputat de Junts pel Sí, Josep Rull, va tancar el passat 3 de desembre el cicle de xerrades ‘Tertúlies amb Gràcia’ organitzades per l’ANC, que en aquesta ocasió es va celebrar al nou teatre dels Lluïsos. Rull va aprofitar la seva intervenció per fer una crida al vot independentista de cara el 20: “Molts votants de Junts pel Sí i la CUP no votaran el 20D per desànim. Això és un gran error!”, va alertar.

Només començar la tertúlia, moderada pel periodista Joan Vila, Rull va voler llançar un missatge d’optimisme tot i la manca d’acord entre la seva coalició i la CUP: “Fa tan sols 1 any no ens hauríem cregut que guanyaríem les eleccions amb una candidatura unitària”, va afirmar. Rull va explicar que les negociacions ple pla de xoc contra la pobresa i pel procés constituent hi ha “molts acords”, mentre que “pel procés de desconnexió hi estem treballant, ja que és un tema molt delicat”.

Tot seguit, Rull, una de les veus autoritzades de CDC, va defensar la declaració del Parlament feta els primers dies de la legislatura en assegurar que va arribar després de “guanyar el plebiscit amb vots i escons”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram