Depp, a la terrassa de l’Hotel Casa Fuster. Foto: Pau Cortina / ACN

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest) 2021 va portar a Gràcia a mitjans d’abril una de les cares més conegudes de Hollywood, la de l’actor Johnny Depp.

Depp va ser el gran protagonista, juntament amb l’actriu Isabell Huppert, d’un festival que va tornar a celebrar-se amb una certa normalitat després que l’any passat l’edició es limités a una cerimònia telemàtica per culpa de la pandèmia del coronavirus.

Durant la seva visita a la ciutat, Depp va estar allotjat a l’Hotel Casa Fuster. L’actor estatunidenc, durant la seva compareixença amb els mitjans, va fer broma sobre la possibilitat de quedar-se a viure en aquest hotel de Gràcia fins que hi tornin els clients. Depp va presentar la seva darrera pel·lícula, ‘El fotógrafo de Miamata’, on fa de protagonista i també de productor. El film relata el tram de vida del fotògram Eugene Smith durant el qual va treballar a la costa japonesa de Mianmata.

D’altra banda, Depp i Isabelle Huppert van rebre el premi honorífic i un premi especial, respectivament, de la 65a edició dels Premis RNE Sant Jordi, que es van celebrar en el marc del BCN Film Fest. L’entrega s’havia fet uns dies abans i es va projectar en vídeo.