El darrer àlbum d’Oliver porta per títol ‘Elektra’. Foto: Gerard Vilà / ACN

L’Alfa Bar acollirà el pròxim divendres 28 de juny un dels concerts de presentació del nou disc de Joan Miquel Oliver., ‘Elektra’. L’actuació començarà a les 10 del vespre.

Amb ‘Elektra’ Oliver tanca una trilogia que va començar amb ‘Pegasus’ (2015) i que va seguir amb ‘Atlantis’ (2017). En el nou disc la mitologia grega li torna a servir a Oliver per portar a dalt de l’escenari les seves emocions i els seus dubtes existencials.

L’exmembre del grup Antònia Font fa una revisió dels rols de gènere amb cançons que tenen com a protagonistes dones valentes que es rebel·len contra el masclisme. En el nou treball, com no podia ser d’una altra manera tractant-se d’Oliver, també hi ha temes introspectius en els quals personatges solitaris s’exilien en el seu món interior. Tot plegat amb dosis d’ironia, surrealisme i humor, tres característiques que conformen l’ADN artístic i musical del cantant mallorquí, que amb ‘Elektra’ aconsegueix una síntesi gairebé perfecta dels seus dos discs anteriors gràcies a la seva capacitat d’unir la proximitat i la profunditat.