Claret Esportiu

L’instructor de karate de l’Esportiu Claret acumula set denúncies per agressions sexuals. Foto: Google Maps

L’instructor de karate de l’Esportiu Claret, empresonat el 20 de maig de forma preventiva per presumptes abusos sexuals a una menor de 16 anys, acumula set denúncies per delictes d’aquest tipus, segons ha avançat El Caso i han confirmat a l’ACN fonts policials.

L’home, de 64 anys, que estava contractat pel centre –que depèn dels Missioners Claretians-, va ser detingut el 18 de maig i estava apartat del centre des del dia abans, quan es va presentar la denúncia per la qual se l’ha empresonat provisionalment. Ara ha transcendit que acumula set denúncies, i que totes les presumptes víctimes eren menors en el moment dels fets. Dues d’elles encara ho són a hores d’ara. Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta.

7 denúncies

Arran d’aquesta denúnica, els responsables del centre van fer el dimecres 24 de maig una reunió amb les famílies de la resta de menors que l’instructor havia tingut a càrrec seu on es van compartir recursos i consells que donen els Mossos d’Esquadra per poder detectar altres possibles casos. També es va convidar les famílies a denunciar davant de la justícia qualsevol fet que consideressin rellevant.

Paral·lelament, el mateix dia es va informar per correu electrònic als usuaris del centre que assistien a les classes de l’instructor afectat dels motius de la suspensió de la seva activitat.