El concurs de bandes joves que organitzen els Lluïsos de Gràcia i el magazín cultural L’Ampli, el DescoNNecta, tindrà com a cap de cartell el músic i cantant osonenc Guillem Roma.

Roma, ha publicat fa poc el disc ‘La constant i la variable’, en el cantant demostra la seva personalitat artística. El seu nou treball uneix diferents ritmes, com ara el bolero o els ritmes llatinoamericans amb sons més locals per crear una unió entre les Antilles i el mediterrani. Així doncs, Roma farà la seva actuació el pròxim 16 de novembre, el dia de la final del concurs.

La quarta edició del concurs repetirà format i tindrà dues fases: les semifinals i la final. Enguany hi ha un total de 22 bandes inscrites, una xifra molt més alta que en les edicions anteriors. Primer de tot es farà una preselecció de grups i els escollits s’anunciaran el dia 2 d’octubre. Les semifinals són obertes a tothom i se celebraran els dies 18 i 19 d’octubre al pati de la seu dels Lluïsos de Gràcia. Els dos grups escollits, que es triaran a parts iguals entre una votació popular i la decisió, passaran a la gran final.

D’altra banda, i per primera vegada, el DescoNNecta programa una xerrada amb dos experts musicals. Són Gemma Recoder, programadora musical i directora del Canet Rock, i Jordi Bianciotto, periodista i crític musical.