700 graciencs es van reunir a la plaça Virreina. Foto: Francesc Messeguer

La presentació de Guanyem al districte va superar totes les expectatives el passat dia 3 de setembre. La plataforma, que aspira a convertir-se en una força aglutinadora dels diferents partits d’esquerres per a les eleccions municipals del maig de l’any que ve, va aconseguir reunir unes 700 persones a la plaça Virreina.

A l’acte hi van intervenir els graciencs i membres de Guanyem, Pep Martí i Gerardo Pisarello, i la cap visible del moviment, Ada Colau. L’exportaveu de la PAH va fer una crida a la recuperació dels barris per part de la seva gent, al mateix temps que va alertar que “el gran repte serà confluir en un sol procés municipalista, però no ens perdonarem no fer-ho”.

16 DE SETEMBRE, DATA CLAU
El moment més important de la intervenció de Colau va ser quan va anunciar l’acte que prepara Guanyem pel pròxim 16 de setembre. La plataforma té la intenció de començar a articular la candidatura municipalista i presentar tota la feina feta fins ara després que a mitjans agost ja assolissin les 30.000 firmes de suport. En un comunicat, la plataforma ha explicat recentment que aquest acte ha de servir per “decidir com guanyem Barcelona de manera real i concreta”.