Tornen els Foguerons de Sa Pobla. Entre avui i dissabte se celebrarà una nova edició d’aquesta tradicional festa mallorquina arrelada des de fa anys a Gràcia que té el foc com a gran protagonista.

Els actes es posaran en marxa demà a les set de la tarda a La Violeta, amb la presentació de l’exposició ‘Un món de mil dimonis’. Tot seguit es farà el tast de productes mallorquins i la glosada oberta amb diversos cantadors. L’endemà serà el torn de la conferència ‘Un món de mil dimonis’, del taller de ball de bot i del concert de S’Estol des Gerricó.

Per últim, dissabte serà el dia més fort de la celebració. Al migdia els mercats del districte seran els protagonistes gràcies a la música folk, mentre que a dos quarts de vuit del vespre començarà el plat fort de la festa, amb la plantada de les colles de cultura popular, que deixarà pas al lluïment de les colles i la cercavila. A dos quarts de 10 es farà l’encesa dels foguerons i l’inici de la revetlla a la plaça de la Virreina, mentre que a la plaça del Diamant també hi haurà revetlla, glosada i cançons. Per últim, a la mateixa plaça de la Virreina hi haurà balls i cants mallorquins.