El Marroc ha estat enguany el país convidat de la XXII Setmana Cultural de Gràcia, que va arrencar el passat 16 de novembre i va acabar diumenge passat.

Amb la voluntat de reivindicar la Mediterrània com espai intercultural, de convivència i respecte a la diversitat, el districte va acollir un programa farcit d’activitats relacionades amb aquest país del nord d’Àfrica. El tret de sortida el va fer la projecció de la pel·lícula Juanita de Tànger a la biblioteca Jaume Fuster, mentre que l’endemà va arribar el torn del concert de músiques mediterrànies i del Carib, Aluscus, que es va celebrar a la Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M.Antonieta Cot. Dimecres 18 els actes van continuar amb la projecció del documental ‘Nos lieux interdits’ al Centre Cívic El Coll-La Bruguera. Un dia més tard la Sala de Plens de la seu del Districte va ser l’escenari de la taula rodona ‘Què resta de les revoltes àrabs? El cas del Marroc’.

El tram final de la Setmana Cultural va portar a Gràcia el concert d’I*mad Amhra, una tertúlia sobre literatura fronterera i diàleg intercultural, l’espectacle-taller ‘Una tarda al desert’. Per últim, el dia 22 va tancar les portes una exposició sobre el còmic independent marroquí a través de la història de la revista Skefkel.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram