Mercat de la Travessera de Gràcia

Gran èxit de la iniciativa de l’Ajuntament de tancar el trànsit a la Travessera de Gràcia els dissabtes a la tarda per afavorir l’activitat comercial. Després de la bona acollida que va tenir la prova inicial que es va realitzar durant la passada campanya de Nadal, el consistori ha optat per repetir fita els dissabtes entre les 17h i les 21h i els diumenges en que es permeti obrir els comerços.

El fet de tancar el carrer al trànsit és una proposta que pretén afavorir l’activitat dels dos mercats que es troben a banda i banda d’aquest tram, concretament al carrer Llibertat i a Abaceria.
La voluntat és que la Travessera es converteixi en una zona de vianants que faciliti la vida del comerç i el passeig veïnal.

Gran èxit de la iniciativa de l’Ajuntament de tancar el trànsit a la Travessera de Gràcia els dissabtes a la tarda per afavorir l’activitat comercial. Després de la bona acollida que va tenir la prova inicial que es va realitzar durant la passada campanya de Nadal, el consistori ha optat per repetir fita els dissabtes entre les 17h i les 21h i els diumenges en que es permeti obrir els comerços.  El fet de tancar el carrer al trànsit és una proposta que pretén afavorir l’activitat dels dos mercats que es troben a banda i banda d’aquest tram, concretament al carrer Llibertat i a Abaceria.  La voluntat és que la Travessera es converteixi en una zona de vianants que faciliti la vida del comerç i el passeig veïnal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram