El PP demana que el solar es dediqui a serveis municipals

El regidor del grup municipal popular, Eduardo Bolaños, ha demanat al Govern la construcció immediata d’equipaments en el terreny de l’antiga clínica Quirón i l’elaboració d’un calendari d’execució.

Bolaños ha insistit que el Tribunal Suprem (TS) avala amb la seva sentència la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalanuya (TSJC) perquè en aquest terreny es construeixin equipaments i no habitatges com van sol·licitar els propietaris, pel que ha demanat a l’Ajuntament que obri el diàleg amb aquests per respondre a les demandes dels veïns.

La intenció del Partit Popular és “acabar amb els problemes d’insalubritat que pateix la zona ja que porta dos anys abandonada i durant aquest temps ha acumulat brutícia convertint-se en un focus d’infecció i de degradació pel barri”.

En aquest sentit, Bolaños ha afirmat que “cal acabar amb la passivitat municipal cap a aquest problema i donar resposta a les denúncies dels veïns”.

Segons el regidor popular, els graciencs fa molt temps que denuncien aquesta situació i ha afirmat que aquesta zona de Gràcia precissa equipaments que els veïns fa anys que vénen demanant.

Finalment, en aquesta mateixa línia, Bolaños ha dit que “l’alcalde, Xavier Trias, hauria d’afrontar aquests temes que afecten al dia a dia dels veïns i que estan sobre la taula”.