El NunOff, el festival de creació emergent de Barcelona, està en marxa al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri des d’aquest dilluns i s’allargarà fins dissabte.

El festival programa un total de 17 espectacles de diverses disciplines artístiques, com ara música, dansa, teatre o circ. Tots els espectacles són de nova creació i, en alguns casos, combinen disciplines i potencien el diàleg entre els diferents llenguatges artístics. L’objectiu del NunOff és impulsar i donar visibilitat a propostes artístiques emergents i, al mateix temps, dinamitzar les relacions entre artistes, professionals del sector i el públic en un ambient de col·laboració i proximitat.

Dilluns el tret de sortida el va fer l’espectacle ‘El somriure de mils d’abraçades!’ i posteriorment va ser el torn de ‘Ritme al carrer’ de La Banda Street Groove. El primer dia es va acabar amb ‘Vitamina D’, d’Eduard Gener. El primer espectacle del segon dia va tenir com a protagonistes el duet format per Bru Ferri (piano i veu) i Rodrigo Hernández (bateria), mentre que els dos següents els van protagonitzar ‘Aurèlia. Amèlia i Carles. Los detectives salbajos’ i Magalí Sare. Ahir va ser el torn de ‘El día de la Marmota’, de Manamá Danza, ‘Hombre Bala unplugged’, de Ramon Villegas Guix i ‘Too many universes but mine’, de Pësh.