“Estem en crisi, sí. Podem desaparèixer, també. Però tot depèn del senyor Montoro. Mentre no l’enviïn d’ambaixador a la Lluna, tota la cultura està en perill”. Aquestes són paraules del fundador i propietari dels Verdi, Enric Pérez, que la setmana passada va convocar una roda de premsa per intentar rebaixar les informacions que posaven en dubte la continuïtat d’aquest cinema històric de Gràcia.

La realitat, però, tal com va avançar l’Independent, és que la situació dels Verdi és molt complicada i que ara mateix l’empresa es troba en ple procés d’intentar trobar nous inversors. Durant la roda de premsa, Pérez va confirmar que hi ha dos inversors interessats a ser socis del cinema i també va reconèixer que es va reunir amb el regidor de cultura, Jaume Ciurana, per intentar buscar solucions.

“El Verdi no tanca. S’ha produït un moment de tensió però ja ha passat. Ara vull trobar un company de viatge per deixar de fer de bomber i poder dedicar-me a tasques més creatives. I, si cal, vendre més del 50% de les accions”, va concloure Pérez.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram