El sector hoteler confia en la capacitat de la ciutat per superar aquesta crisi. Foto: Arxiu

El Gremi d’Hotels ha confirmat en un comunicat que els hotels de la ciutat han començat a tancar de forma ordenada i progressiva a causa de la crisi del coronavirus. Tot i això, el Gremi ha deixat clar que es garantirà que la gent que no pugui marxar de la ciutat o que s’hi hagi de quedar per qüestions laborals tindrà allotjament. A hores d’ara els hotels ja no estan acceptant noves entrades de clients.

Pel que fa a les persones que actualment estan allotjades en hotels, el Gremi d’Hotels els recomana avançar la seva sortida amb la “major brevetat possible”. En paral·lel, l’entitat també ha volgut fer un reconeixement a “l’esforç, la professionalitat, la col·laboració, l’organització i, sobretot, la gran humanitat que aquests dies han demostrat les persones que formen part del sector”.

CONFIANÇA EN LA RECUPERACIÓ
D’altra banda, el Gremi d’Hotels també ha volgut expressar el seu optimisme i la seva “plena confiança” amb la capacitat que tindrà la ciutat de superar aquesta situació. “Barcelona podrà aspirar a recuperar el seu pols habitual un cop es normalitzi la situació”, afirmen en el comunicat.

Per últim, l’entitat ha volgut remarcar que veu “indispensable” aplicar “fórmules de regulació d’ocupació” per tal de tenir un escenari “sostenible” per als treballadors i les empreses i facilitar una “tornada a la normalitat àgil”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram