Un operari col·loca el nou cartell. Foto: Twitter (@CommsTogether)

Els nous Cinemes Texas seran una realitat a partir de la setmana que ve quan els antics Lauren Gràcia del número 205 del carrer Bailén reobriran sota el nom de l’antiga sala de cinema del barri.

Sota l’impuls i la direcció de Ventura Pons, els Texas, amb quatre sales noves, tindrà una programació exclusivament en versió original. En el cas dels films estrangers, els subtítols sempre seran en català. El cinema ha estat renovat i estrenarà noves butaques, moqueta i projectors digitals en totes les sales. Les quatre sales, amb 540 butaques en total, estaran dedicades a diferents personalitats del cinema català: el director de fotografia Néstor Almendros, els cineastes Bigas Luna i Rovira Beleta i el crític José Luis Guarner.

“COBRIR UN BUIT”
A través d’un comunicat, Ventura Pons, que treballarà juntament amb Ricard Almazán –25 anys programador del Verdi–, ha explicat que “l’aposta és fer, com abans, programació de reestrena, donar una segona oportunitat als bons títols”. Segons el director català, amb els nous Texas “cobrirem un buit del qual em sento orfe, com molts ciutadans i cineastes, de l’exhibició cinematogràfica”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram