Cartell oficial del Festival de Creació Emergent nunOff. nunOff 2011

El claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, al carrer del Sol, 2-12, serà l’escenari fins al 30 de juliol del Festival de Creació Emergent nunOff, una trobada cultural que arriba enguany a la seva tercera edició. Al nunOff, que va començar el dia 14, hi té cabuda tot tipus de disciplina artística, com el teatre, la música, la dansa o la poesia, i per suposat l’audiovisual, un gènere en alça des de fa anys.

Per a l’edició d’enguany, s’han programat dues actuacions cada nit, aplegant una trentena de grups. Es vol aconseguir la consolidació definitiva del nunOff, amb una oferta variada i innovadora, i continuar augmentant el nombre d’assistents, que en els darrers anys s’ha incrementat en un 30%. Aquest any s’ha reforçat la versió on-line del festival, fent actualitzacions diàries i oferint informació complementària als usuaris d’Internet.

En l’apartat de música, encara es podrà gaudir dels concerts de les bandes Triángulo estéreo (aquest vespre), Andreu Rifé (28 de juliol), Alfonso Vilallonga (dia 29) i Negritos (dia 30).

Per altra banda, a la secció de dansa, es podrà veure els espectacles Mabel (26 de juliol), de la companyia Sonia Rodríguez; Hi ets? Ara… (dia 27), a càrrec de 7despai; Es trenca. Un autoretrat cubista (dia 28), de la companyia de Laura Vilar; i Verfallen (29 de juliol), d’Iker Arrue Mauleon. A banda, el nunOff ofereix aquest dimecres el recital de poesia Textures, a càrrec de Mireia Calafell amb música de Miguel Marín i les imatges de Nomade.

Les portes de l’Oratori s’obren cada dia a les 21 hores i la primera actuació comença a les 22 h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram