La sala KGB. Arxiu

Les mesures aplicades per la sala KGB han estat suficients per al regidor Guillem Espriu per decretar la continuïtat del local abans de rebre l’informe policial. Finalment, el Districte ha decidit no tancar la sala en base a les mesures de correcció aplicades pels responsables: canvi de la programació, enduriment dels controls d’accés i compliment de la normativa de seguretat. Tot plegat s’ha acordat entre el Districte i els responsables de la sala després d’una reunió. El resultat de l’informe policial, que s’esperava per saber el grau de responsabilitat de la direcció, no serà vinculant.

La decisió del Districte s’ha fet pública després que l’expedient administratiu elaborat pel Districte no detectés cap irregularitat en la seguretat del local.

Tot el conflicte es va iniciar a partir de la batuda contra el tràfic de drogues que es va saldar amb cinc detinguts, 23 decomicions de substàncies estupefaents i cinc infraccions administratives. A això se li sumava les diferents denuncies dels veïns respecte al soroll, el vandalisme i el consum de drogues.

26 ANYS DE KGB

Enguany la sala KGB celebra 26 anys d’història al local de Ca l’Alegre de Dalt. Des del seu naixement ha estat una sala referent al Districte, esdevenint des dels inicis un espai obert a propostes culturals i d’oci. A la seva història ja suma més de 3.000 concerts tot i que també ha acollit exposicions i teatre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram