Alberto Padilla continuarà un any més com a escapulat. Foto: CEE

Bufen vents de canvi al Nou Sardenya. Després d’una nova temporada sense assolir l’ascens, el club viu uns dies d’activitat frenètica als despatxos que s’estan saldant amb renovacions, fitxatges i acomiadaments.

POCH SUBSTITUEIX DÓLERA
Sens dubte, una de les grans novetats del curs 2015-2016 serà mirar la banqueta escapulada i no veure Pedro Dólera. El tècnic va decidir tornar a casa i signar per l’AE Prat.

El substitut del pratenc no serà un desconegut per a l’afició, ja que durant anys va vestir els colors del club. Es tracta d’Albert Poch, que va militar al club durant la temporada 1899-1990, i que és un dels entrenadors amb més experiència a la categoria, amb una llarga trajectòria a la banqueta del CF Gavà.

NOVETATS A L’EQUIP
El primer equip també presentarà novetats significatives. Tot i haver assegurat la continuitat d’Alegre, Padilla, Guzmán i Nils Puchades, el club ja ha confirmat la sortida de vuit jugadors (Putxi, Rosillo i Lara acompanyaran Dólera al Prat). No obstant això, el club treballa per reforçar la plantilla, i ja s’han anunciat dues incorporacions. Es tracta del defensa David López, que arriba del Rubí, i del migcampista Oriol González, procedent del filial del CE Sabadell.

Per altra banda, Radio Marca va reconèixer la temporada de Sergi Pastells amb el premi de millor jugador de Tercera Divisió.