Els cinemes Verdi han anunciat la nova data de la celebració del festival de cinema BCN Film Fest, que havia de celebrar la seva quarta edició entre el 17 i el 24 d’abril però que va haver de ser ajornat a causa de la crisi de coronavirus. Així doncs, el festival, finalment, se celebrarà entre el 19 i el 26 de juny.

Un any més el festival tornarà a tenir en el seu cartell una presència molt destacada de produccions catalanes i espanyoles. Algunes de les propostes més destacades seran ‘Maragall i la lluna’, de Josep Maria Mañé; ‘Sanmao: la novia del desierto’, de Marta Arribas i Ana Pérez de la Fuente o ‘Uno para todos’, de David Ilundian.

En el cas de ‘Margall i la lluna’ es tractarà d’una estrena mundial. El film construeix un retrat humà, contradictori, vitalista i emocionant sobre Maragall, mostrant algunes facetes que mai s’havien vist. Pel que fa a ‘Sanmao: la novia del desierto’, se centra en la figura de l’escriptora xinesa Sanmao, que tot i haver viscut gairebé tota la seva vida a Espanya és una gran desconeguda.

En el cas de ‘Uno para todos’, la pel·lícula parla d’una història de superació que té com a protagonista l’actor David Verdaguer que fa el paper d’un professor interí que accepta una plaça en un poble que desconeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram