Els Mossos d’Esquadra van aconseguir detenir la setmana passada l’agressor sexual conegut com el ‘violador del cúter’, que segons les investigacions policials seria el responsable de quatre agressions i podria ser-ho, de moment s’està investigant, de cinc més.

El detingut, de 26 anys, vivia al districte, on, juntament amb l’Eixample i Horta-Guinardó, hauria comès les violacions. El jove, segons han explicat diversos mitjans, feia 10 anys que tenia parella i fins i tot havia fet plans per casar-se.

Segons va explicar el cap de l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos d’Esquadra, Pere Guillén, el detingut, que ja és a la presó, es va negar a declarar davant la policia i el jutge.

LA PISTA CLAU
La pista que va permetre enxampar el violador va ser una imatge captada per una càmera de seguretat on el detingut duia una samarreta vermella amb els personatges d’Oliver i Benji de la sèrie de manga ‘Campions’. Uns agents el van poder identificar i, després de fer-li un seguiment, van obtenir una ordre judicial per a la seva detenció i el registre del seu domicili, on van trobar proves que l’incriminaven.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram